Formaţia Queen a lansat o piesă inedită, cu vocea lui Freddie Mercury

Cântecul „Face It Alone” a fost înregistrat în timpul sesiunilor pe care trupa Queen le-a organizat în 1988 pentru albumul „The Miracle”.


La 31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury, trupa Queen a lansat o melodie care conține și vocea regretatului solist. Piesa „Face It Alone”  a fost redescoperită recent în arhiva formației britanice, fiind prima înregistrare originală cu solistul britanic care ajunge pe piaţă după opt ani, potrivit digi24.ro.

Cântecul „Face It Alone” a fost înregistrat iniţial în timpul sesiunilor pe care trupa Queen le-a organizat în 1988 pentru albumul „The Miracle”, dar nu a fost inclusă pe materialul discografic

„Face it Alone” nu este singurul single cu vocea lui Freddie Mercury, lansat după moartea acestuia, trupa lansând în anul 2014 alte trei înregistrări făcute în timpul vieții lui Fredie și nedifuzate până atunci. „Am găsit o mică bijuterie de la Freddie”, spune toboșarul Roger Taylor în iunie, referindu-se la piesa „Face it Alone” cântecul lansat acum de trupa Queen. Melodia a fost înregistrată la finalul anilor ’80, cu puțini ani înainte morții lui Freddie, pentru albumul „The Miracle”.

Piesa a fost redescoperită atunci când echipa de producţie a formaţiei rock britanice a verificat arhivele acelor înregistrări pentru a lucra la o ediţie remasterizată a albumului „The Miracle”. 

„Face It Alone” este primul nou single lansat care conţine vocea lui Freddie Mercury după albumul „Queen Forever” din 2014, ce a inclus trei înregistrări insolite cu regretatul solist britanic, intitulate „Let Me In Your Heart Again”, „Love Kills” şi „There Must Be More to Life Than This” 


Freddie Mercury a murit din cauza unor complicaţii medicale provocate de SIDA , în 1991 la vârsta de 45 de ani. Formaţia Queen, alcătuită din Freddy Mercury, Britan May, Roger Taylor şi John Deacon, a fost înfiinţată în 1970, lansând de-a lungul anilor piese de mare succes, cum ar fi „Bohemian Rhapsody” şi „We Will Rock You”. Lansarea de joi a single-ului „Face It Alone” are loc cu puţin timp înainte de lansarea programată pe 18 noiembrie a unei ediţii remasterizate a celui de-al 13-lea album de studio al trupei Queen, „The Miracle”, care a apărut pe piaţă în 1989.

Albumul, ce a inclus mai multe piese devenite celebre, precum „I Want It All”, „Breakthru”, „The Invisible Man”, a ajuns pe prima poziţie în topul britanic. Noua ediţie remasterizată va fi disponibilă sub forma unui box-set de lux cu opt discuri,  un disc având o durată de peste o oră care conţine înregistrări niciodată lansate, inclusiv şase cântece finalizate dar care nu au apărut niciodată pe piaţă.

Plantație de canabis și ciuperci halucinogene, într-o pădure de lângă Cluj-Napoca