Sursă foto: Facebook/Help Lăbuș
Sursă foto: Facebook/Help Lăbuș

Elevii din cadrul Colegiului Economic din Galați, alături de elevii liceului Alexandru Ioan Cuza, au strâns o colectă generoasă pentru câinii aflați în adăpostul ”Ajutaţi-l pe Lăbuş”.

Reprezentanții au precizat că, încă din anul 2021 au depașit numarul de 1200 de animale, fiindu-le foarte greu să le asigure un trai decent în adăpostul asociației.

Elevii celor două licee au fost coordonați de doamnelor profesoare Camelia Tănase, Grecu Mihaela, Oprea Mihaela și Ciapa Mihaela.

Foto: Facebook/Help Lăbuș

Help Lăbuș: ”Cățeii au fost sărbătoriți așa cum se cuvine, cu tort și mâncare gustoasă”

Vedetele zilei de 4 octombrie, Ziua Mondială a Animalelor, au fost, evident, Luna și Tazz de la Ajutați-l pe Lăbuș, iar cei cei care au contribuit la fericirea cățeilor au fost, ca în fiecare an, prietenii noștri de suflet de la Colegiul Economic”, au transmis membrii asociației, într-un text publicat pe contul de Facebook.

Foto: Facebook/Help Lăbuș

La ambele acțiuni s-a alăturat echipa Câini pentru Oameni din cadrul Animal Society care contribuie, din 2019, la schimbarea în bine a orașului Galați, prin proiectul de dezvoltare comunitară

Copiii au strâns o coletă generoasă și au pregătit un tort delicios (pe care cățeii l-au înfulecat pe nerăsuflate). În sincron cu Colegiul Economic, au pregătit o surpriză frumoasă cu daruri multe pentru căței și elevii Colegiului Alexandru Ioan Cuza. Le mulțumim din suflet copiilor, doamnelor profesoare și părinților, care au adus bucurie pe chipurile cățeilor din adăpost”, au transmis reprezentanții adăpostului.