Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6, dă vina pe cei de la PSD pentru faptul că, nici până în ziua de astăzi, nu ar fi fost instituit, cu toate că a fost ales. Mai pe larg, Ciucu se declară nemulțumit de faptul că, potrivit acestuia, social democrații ar fi avut grijă să „învârtă” Codul Administrativ în 2019, rezultatul fiind cel de acum, cel în care acesta trebuie să stea „pe tușă” o perioadă.

Ciprian Ciucu: „Trebuie însă să ştiţi că încă nu am preluat mandatul”

„Sunt ales, nu sunt instituit. Aştept… Foarte mulţi îmi scrieţi, mulţi mă luaţi la întrebări cu privire la activitatea curentă din Primăria Sectorului 6. Trebuie însă să ştiţi că încă nu am preluat mandatul, nu am intrat în primărie. Dacă s-au oprit lucrări sau alte lucruri nu merg, nu am acum, pe loc, ce face. Sunt ales, dar nu sunt instituit”, a scris, miercuri, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Ciucu a mai spus, de asemenea, că în acest moment primăriile sunt paralizate, acesta așteptând, la rândul său, să-și preia atribuțiile de primar ales. „Cel mai probabil se va întâmpla cândva în perioada 19-23 octombrie, aproape la o lună de la alegeri. Da, este absurd, primăriile din ţară sunt amorţite, activitatea semi-paralizată. Dacă vreţi să cereţi cuiva socoteală… Sursa acestor proceduri este Codul Administrativ conceput de către PSD şi intrat in vigoare în 2019. Aştept…”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Ciucu a câştigat Primăria Sectorului 6 cu un procent de 43,4% din voturi, în timp ce fostul primar, Gabriel Mutu, a reușit să „bifeze” numai 34,56% din voturile exprimate.

Citește și: Perdanții Florea și Mutu se simt demonizați

#News