Emil Boc

Emil Boc și Alin Tișe și-au depus candidaturile din partea PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj Napoca, respectiv pentru cel de președinte al Consiliului Județean Cluj. Primul mandat de primar pentru Boc a fost în 2004, când l-a învins pe Ioan Rus (PSD), în perioada 2008-2012 a fost premierul României, iar în 2016 a fost reales (a patra oară), cu aproape 65% din voturile clujenilor.

Clujul metropolitan, un parcurs european

„Mi-am depus candidatura, pentru ca împreună cu clujenii și alături de Partidul Național Liberal să continuăm modernizarea orașului și parcursul european al Clujului. Prioritățile sunt investițiile și locurile de muncă mai bine plătite la Cluj, creșterea calității vieții în orașul nostru.

Este vorba despre Clujul metropolitan, ne dorim să avem un oraș ca afară. Asta înseamnă locuri de muncă bine plătite, să avem o calitate a vieții în educație, în sănătate, în infrastructură și clujenii să rămână acasă”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, conform zcj.ro.

Continuitate și la „județ”

Și la nivelul județului se merge pe idea de continuitate. Astfel, Alin Tișe și-a depus candidature pentru un nou mandate de președinte de județ.

„Astăzi mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj. Mandatul pentru care candidez are ca finalitate transformarea până la capăt a județului Cluj într-unul modern și dezvoltat la cele mai înalte standarde europene. Candidatura nu este despre mine sau PNL, ci este despre clujeni, este despre viitorul întregului județ.

Campania electorală ce va începe este despre aspirații, despre realizări pe care ni le dorim cu toții, este despre o viață mult mai bună, este despre ce promitem și ce lăsăm copiilor noștri, este despre viitorul nostru, al tuturor”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Citește și: Ilie Bolojan lasă Primăria Oradea pentru Consiliul Județean

HashTag News