Descinderi la firme din Botoșani, suspectate că au folosit polițe RCA false

Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Opt descinderi au făcut oamenii legii din Botoşani la firme suspectate că ar fi întocmit în fals poliţie RCA la autovehicule care efectuau transport de persoane, potrivit stiripesurse.ro. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că au fost efectuate opt percheziţii domiciliare la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, din municipiul Botoşani şi comuna Cristeşti.

Este vorba despre un dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Potrivit IPJ Botoşani, din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi întocmit în fals poliţe de asigurare obligatorie RCA ale autovehiculelor aparţinând societăţilor comerciale, pentru a fi prezentate poliţiştilor în eventualitatea unui control, de către conducătorii auto care efectuau transport de persoane pe drumurile naţionale, pentru societăţile comerciale respective.

Alarmant: Tot mai mulți români suferă de obezitate