Compania Erbașu continuă proiectele începute, rămânând, în mod constant transparentă în legătură cu orice realizare.

De această dată, compania a făcut anunțul potrivit căruia construcția noului corp de clădire al Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian din Călărași a ajuns la nivelul etajului 3.

Este unul dintre motivele pentru care, o echipă de top are nevoie de o companie care își ia angajamentul să construiască pentru viitor, pentru siguranța și confortul pacienților și al cadrelor medicale.

Compania Erbașu: ”Noul corp de clădire a ajuns la nivelul etajului 3 în doar câteva luni”

În mai puțin de 1 an de zile construcția noului corp de clădire al Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian din Călărași a ajuns la nivelul etajului 3.

După finalizarea lucrărilor, spitalul va beneficia de 230 de paturi noi destinate secțiilor: Pediatrie, Neonatologie, Bloc Nașteri, Lehuzie, Obstetrică-Ginecologie, Oncologie, Geriatrie, Neurologie, Psihiatrie și Chirurgie Plastică”, se arată în comunicatul transmis.

Profesionalismul și calificarea echipei Erbașu au dus la finalizarea tuturor lucrărilor care au fost începute

Din portofoliul de lucrări finalizate pot fi enumerate: stadionul Steaua, stadionul Rapid, bazinul Olimpic de înot și polo Dinamo, Sala Polivalentă Oradea, Sala Sporturilor din Mioveni, hipodromul Ploiești, circuitul turistic Floreasca-Tei, lucrări de reabilitare termică a peste 1080 de blocurilor de locuințe din mai multe orașe ale țării, hotelul ibis Styles Bucharest Erbas, ansambluri rezidențiale, spitale, clinici medicale, grădinițe, școli, stații de epurare, rețele de apă și canal, modernizări de drumuri publice precum și de rețelele termice la nivelul întregii țări.