Raed Arafat

Raed Arafat a primit o amenințare cu moartea. Nimic ieșit din comun în lumea cospiraționiștilor pe bandă rulantă, a celor care atunci când deschid gura uită să o conecteze și la un creier activ. Astfel, un cunoscut conspiraționist (în bula lui de conspiraționiști, evident), pe numele lui Raul Nicolae Coltor, s-a gândit c-ar fi de bun augur să-l amenințe pe Raed Arafat cu moartea, acuzându-l, printre altele, de trafic cu organe. Totul spus pe un ton xenofob și rasist.

Mesajul de amenințare destinat lui Raed Arafat

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor pe contul său de Facebook.

Vestea bună este că Poliția Română nu a stat cu mâinile în sân, astfel că este în plină desfășurare a investigațiilor asupra lui Raul Coltor, cel care l-a amenințat pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență să părăsească țara, în caz contrar afirmând că îl va ucide.

Citește și: Putin scoate ”kalashnikovu’” și-și „amenință” principalul oponent

#News