Șoferii au așteptat ore întregi pe Valea Oltului pentru ca drumarii să curețe arborii căzuți

Șoferii spun că lucrările au început fără un anunț oficial, lucru care le-a fost imposibil să-și regândească traseul și programul.

Șoferii au asteptat ore în șir în coloană pe DN7, în județul Vâlcea, din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor de pe marginea șoselei. Șoferii spun că lucrările au început fără un anunț oficial,  lucru care le-a fost imposibil să-și regândească traseul și programul.  Ambuteiajul a aviut loc în zona localității Câineni din județul Vâlcea, unde există doar o bandă pe sens, potrivit digi24.ro.

Lucrările de toaletare a vegetației au fost făcute de Romsilva la solicitarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova și s-au făcut ziua, întrucât pe timpul nopții muncitorii ar fi fost puși în pericol.

Chiar dacă toaletarea era necesară, șoferii au fost nemulțumiți pentru că nu au știut despre lucrări, astfel încât să își reconfigureze traseul și programul. Cei mai afectați au fost transportatorii:

„Nu s-a anunțat nimic, în mod normal lucrurile astea se anunță, încât în primul rând transportatorii să-și ia niște măsuri. Pentru traficul mic, n-ar fi așa o mare problemă, e doar o neplăcere, dar pentru transportatori se traduce în niște pierderi serioase și s-ar putea să se traducă în niște amenzi pe care le iau șoferii pentru că nu își respectă timpii de odihnă. Deci lucrurile astea se anunță.”, a declarat  Ionuț Ciurea, președintele Asociației Pro Infrastructură.

Lucrările în zonă vor continua și astăzi, iar circulația se va desfășura în reprize de maximum 20 de minute, fiind dirijată de piloți de circulație, a anunțat CNAIR marți seară

Consiliul Județean, amenințat cu judecata de patru primării din Timiș