Sursa foto: Facebook/ WRS

Astăzi, de la ora 22.00, pe TVR 1, o țară întreagă îl va susține pe Wrs la Eurovision, acesta intrând de pe poziția a doua în marea finală. Acesta a anunțat că fanii au posibilitatea să îl voteze #2 pentru „Llamame” de maxim 20 de ori de pe același număr de telefon.

Evenimentul anului va fi comentat de Bogdan Stănescu și Kyrie Mendél, finalistul Selecției Naționale.

Wrs a declarat că este nerăbdător să se întâlnească, din nou, cu fanii Eurosivison din toată lumea. Mai mult, cântărețul a spus că are o surpriză pentru show-ul finalei de astăzi.

„Cei care m-au urmărit încă de la începutul Selecției Naționale, în studioul TVR, o vor remarca imediat. Mă bucur enorm că am reușit calificarea în finală, dar voi trăi până la capăt bucuria de a reprezenta România pe scena Eurovision și voi da totul pentru a obține o clasare cât mai bună pentru țara mea”, a declarat cântărețul, potrivit Libertatea.ro.

România și marea finală de la Eurovision

Reamintim că România va intra în marea finală a concursului muzical în a doua parte a evenimentului de pe poziția a doua. Publicul din toate țările participante, cu excepția țării noastre, poate vota #2 pentru reprezentantul nostru de maxim 20 de ori de pe același număr de telefon.

Toate punctajele acumulate vor fi dezvăluite în ordine alfabetică de reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision.

Reamintim că Mihai Trăistariu i-a lăudat performanța lui Wrs de până acum, acesta precizând că va reuși să impresioneze juriul de la Torino.

 „WRS cântă ok, s-a redresat din mers, dansează și cântă bine din ce am văzut la repetiții. Face și spectacol, e și plăcut ca artist, în sensul că nu are figuri. Îi trebuie doar puțin noroc. Îl urmăresc diseară și îi țin pumnii. Sper să treacă de primul hop cu bine”, a spus Mihai Trăistariu în urmă cu câteva zile.

Citește și articolul: Trăistariu, mesaj pentru candidatul României la Eurovision