Cântăreața Xonia, prinsă beată și drogată la volan

Ea nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României

Polițiștii rutieri din București au prins-o vineri la volan în București pe cântăreața Xonia sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, potrivit g4media.ro. Cântăreața a fost depistată cu o concentrație de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cântăreața, surprinsă în trafic în Sectorul 2, nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României, potrivit unui comunicat al poliției. Polițiștii au deschis un dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

”La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul transmis de către Brigada de Poliție a Capitalei.

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, este cântăreaţă și dansatoare. Ea s-a lansat în 2009, la vârsta de 20 de ani, cu single-ul „My Beautiful One”. Ea a participat la concursul televizat „Survivor 2022” în echipa Faimoșilor, fiind prima eliminată din competiție, după prima săptămână de concurs. În luna martie, o altă vedetă influentă pe rețelele sociale, Ana Morodan, a fost prinsă în trafic sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise.

Alertă de ploi torențiale, vijelii și grindină. Ce județe sunt vizate