Asistent medical de la Spitalul de Psihiatrie din Oradea, acuzat de agresiune sexuală

Cazul a intrat în atenția Parchetului și al Poliției, fiind cercetat și de o comisie de cercetare administrativă a Spitalului.

Un asistent medical de la Secția de Psihiatrie III a Spitalului Județean Bihor este acuzat că ar fi agresat sexual o pacientă de 18 ani. Conducerea unității medicale l-a suspendat pe perioada cercetărilor, spune dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean din Oradea, potrivit g4media.ro.

Asistentul medical (peste 50 ani) a fost reclamat de aparținătorii tinerei de 18 ani că ar fi comis o agresiune sexuală asupra acesteia, la sfârșitul săptămânii trecute.

 Cazul a intrat în atenția Parchetului și al Poliției, dar este cercetat și de o comisie de cercetare administrativă a Spitalului. ”Am primit sesizarea de la victimă și am întocmit o comisie de cercetare administrativă. Victima a fost trimisă și la Medicină Legală, de unde așteptăm rezultatele pentru a vedea dacă există ceva ce-l poate incrimina pe asistent. Aparținătorii au sesizat și Poliția, au fost luate declarații. Deocamdată, este greu de știut care este adevărul. Nu există martori, nu a auzit nimeni nimic. Așteptăm rezultatele de la Medicină Legală și cele ale Comisiei Spitalului”, a declarat dr. Gheorghe Carp. Pacienta a fost internată la Psihiatrie de familie pentru probleme cu alcoolul, spun surse medicale. Între timp, conducerea Spitalului l-a suspendat pe asistentul medical până la finalizarea anchetei. ”A fost trimis în concediu de odihnă, cu obligația de a se prezenta la audieri în fața unei comisii de cercetare administrativă pe care am dispus-o imediat”, a mai precizat dr. Carp. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au refuzat să ofere detalii din anchetă, justificând că datele ”ar fi în măsură să pericliteze rezultatul anchetei”.

Pârtiile din stațiunea Poiana Brașov rămân deschise până pe 23 aprilie