Pârtiile din stațiunea Poiana Brașov rămân deschise până pe 23 aprilie

Ninsorile din cursul nopții și zilei de ieri au permis menținerea pârtiilor într-o stare bună

Poiana Brasov
Poiana Brasov -pag de FB

Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia în Poiana Brașov și după Paște, au anunțat reprezentanții Primăriei Brașov, potrivit g4media.ro.

Datorită condițiilor meteo favorabile din ultima perioadă, inclusiv ninsorile din cursul nopții și zilei de ieri, care au permis menținerea pârtiilor într-o stare bună, sezonul se prelungește până în data de 23 aprilie.

„Pârtiile din Poiană vor rămâne deschise cel puțin până în data de 23 aprilie. Vorbim de partea superioară a masivului. Se schiază în condiții bune spre foarte bune în cursul dimineții. Pe măsură ce se încălzește afară, zăpada devine mai mare. Avem acea zăpadă ortopedică, tocmai de aceea le recomandăm schiorilor să fie atenți, pentru că există riscul producerii de accidente. De asemenea, o altă recomandare pe care le-o facem este: în momentul în care doresc să coboare în Poiana Brașov să utilizeze telegondola, deoarece stratul de zăpadă de pe pârtiile din partea inferioară a masivului nu asigură condiții optime pentru a coborî până în Poiana Brașov pe schiuri”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea. Dacă vor fi în continuare condiții optime, sezonul ar putea fi prelungit până la 30 aprilie, dată până la care este valabilă convenția pentru utilizarea în comun a transportului pe cablu. Tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, sunt reduse, în această perioadă.

Municipiul Târgu Mureş a rămas fără serviciu de salubritate, fiind asaltat de gunoaie