Horoscop azi, miercuri 15 martie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic esențial al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Săgetător cu Soarele de pe Pești, marcând ultimul pătrar al luminariilor din acest nou ciclu lunar. Acest aspect astrologic ne vorbește de ipostaze ce țin de: autoritarism, conflicte, duritate, stres și nervozitate. Din punct de vedere astral, este o zi destul de turbulentă, fiind necesar să ne regăsim pacea, calmitatea și echilibrul interior pentru a face față cât mai bine provocărilor zilei!

BERBEC

Puteți resimți o stare mentală destul de încercată, fiindu-vă mai greu să vă concentrați asupra treburilor zilei. Nu este o zi indicată pentru a lua mari decizii. Căutați să nu vă însingurați, să nu vă retrageți din fața vieții!

TAUR

Vi se preconizează o stare afectivă cumva mai fragilă. Se poate arăta și o dezamăgire mai semnificativă din partea unui prieten mai important! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele blocaje.

GEMENI

Puteți avea parte de unele minore probleme în viața de cuplu. Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, înțelegeri și tranzacții majore. Dacă apare vreun conflict cu șeful, nu amplificați discuția!

RAC

Fiți mai atenți cu sănătatea, în special când vine vorba de probleme ce țin de sistemul digestiv, dar și de sâni în cazul femeilor! Nu este o zi de bun augur pentru studiu, evaluări și călătorii pe alte mealeaguri!

LEU

Din păcate, vi se preconizează o zi nu tocmai satisfăcătoare în plan romantic. Se pot ivi și unele mici probeleme în relația cu copiii! Astrele vă mai relevă și un semnificativ risc de accidente sau incidente, deci fiți ceva mai prudenți!

FECIOARĂ

Vi se pot ivi unele neplăceri legate de o femeie cumva mai matură din familie. Totodată, puteți resimți și o stare afectivă cumva mai instabilă. În viața de cuplu puteți cunoaște unele conflicte chiar destul de grave!

BALANȚĂ

Încercați să fiți ceva mai clari și limpezi în comunicare, în discurs. Puteți primi și o veste mai puțin fericită despre sau de la o femeie mai în etate. Vi se mai pot prezenta și unele probleme de sănătate mai serioase.

SCORPION

Puteți avea parte de unele mici probleme de ordin material, financiar. În viața romantică vi se pot prezenta unele evenimente cam tensionate. Nu vă este o zi fastă nici pentru întreceri și competiții!

SĂGETĂTOR

Astrele vă arată mai hipersensibili, volatili și cam neserioși. Se prea poate ca astăzi să intrați și în unele mici încurcături! Vi se mai pot releva și unele probleme mai importante legate de un bărbat mai matur din familie.

CAPRICORN

Puteți resimți o stare psihică cumva mai slăbită, mai afectată. Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea! Optați pentru mai mult echilibru, fidelitate și onestitate în comunicare, în discurs!

VĂRSĂTOR

Vi se pot înfățișa unele mici probleme în relația cu o prietenă mai în vârstă. Nu este o zi fastă pentru mari evenimente publice! Puteți resimți și unele dificultăți mai importante legate de bani, de resurse.

PEȘTI

Din nefericire, reputația dumneavoastră ar putea avea de suferit în această zi. Se mai pot ivi și unele dificultăți legate de părintele de gen opus. Aștrii vă arată și cumva mai aroganți și dificili.

Horoscop HashtagNews