Horoscop azi, joi 6 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Marcajul celest reprezentativ al zilei este redat de conjuncția Lunii cu planeta Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Acest eveniment astral ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, tristețe, încăpățânare, frustrare, egoism, răceală afectivă, ghinioane, necazuri și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest marcaj astrologic mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere în sine, stăpânire de sine, reziliență, pragmatism, determinare, răbdare, perseverență, seriozitate, înțelepciune, ponderație și stăruință.

BERBEC

Se poate să intrați în conflict cu o prietenă mai matură. Nu aveți o zi fastă pentru mari întreprinderi de ordin social, public. Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele blocaje semnificative.

TAUR

Din nefericire, vi se preconizează o zi cumva mai turbulentă în planul carierei! Nu este o zi prielnică pentru a lua decizii profesionale majore! Totodată, vi se mai relevă și o lezare când discutăm de imaginea dumnveavoastră publică.

GEMENI

Puteți primi o veste chiar neplăcută despre sau de la o femeie mai matură de la mare distanță! Nu aveți o zi favorabilă pentru călătorii în străinătate! Căutați să fiți și cât mai onești, cinstiți și echitabili!

RAC

Din păcate, vi se relevă un risc destul de înalt de accidente sau incidente, așadar fiți ceva mai prudenți și precauți! Încercați și să nu vă îndatorați financiar prea semnificativ! Nu vă lăsați copleșiți de stări emoționale mai turbulente!

LEU

Vi se preconizează unele evenimente destul de supărătoare în viața de cuplu! Încercați să fiți ceva mai tandri, sensibili și înțelegători în raport cu persoana iubită! Nu aveți o zi oportună pentru afaceri și treburi de ordin legal!

FECIOARĂ

Din păcate, puteți resimți unele probleme de sănătate destul de grave. La locul de muncă puteți întâmpina unele divergențe serioase în relația cu o colegă mai vârstnică ori doar mai veche.

BALANȚĂ

Astrele vă preconizează o zi cumva mai dificilă în cele ce țin de dragoste, popularitate și distracție. Vi se mai pot reliefa și unele posturi cumva mai puțin pozitive legate chiar și de proprii copii!

SCORPION

Fiți ceva mai atenți în relația cu o femeie mai în etate din familie! Nu este o zi cu noroc pentru a vă ocupa de treburi domestice mai importante. Mai puteți resimți și o dispoziție afectivă cumva mai mohorâtă.

SĂGETĂTOR

Aștrii zilei vă arată cumva mai stresați, obosiți și pesimiști! Puteți comunica și într-un mod cumva mai irascibil și sever! Nu aveți parte de o zi potrivită pentru studiu și pentru evaluări mai importante!

CAPRICORN

Puteți resimți unele blocaje și limitări însemnate sub raport bănesc, financiar! Din nefericire, vi se mai relevă și unele greutăți în a vă reliefa talentele, abilitățile și competențele la adevărata valoare a acestora!

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă cumva mai închistați, aspri și triști. Cam ar fi necesar să căutați să vă depășiți tendințele ursuze și negativiste, pentru a nu atrage asupra dumneavoastră unele energii cumva mai dure și ghinioniste!

PEȘTI

O femeie mai în etate vă poate sabota pe ascuns! Fiți ceva mai atenți și când discutăm de afecțiuni cronice de sănătate! Totodată, vi se mai relevă și o stare emoțională cumva mai neașezată și fragilă.

Horoscop HashtagNews