Laurențiu Reghecampf și retragerea „în cocon”: „Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată”

Pe cât de vizibilă este viitoarea sa fostă soție, pe atât de retras vrea să fie antrenorul de la Craiova

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a transmis, astăzi, un comunicat, prin care cere presei să aibă în atenția sa strict activitatea profesională, fără „imixtiuni nefondate” în viața sa privată. De altfel, acesta a făcut și câteva precizări cu privire la acuzele venite dinspre impresarul FIFA, viitoarea sa fostă soție, cu care se află în plin proces de divorț, ce va avea primul termen în februarie 2022.

 „Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată”, a scris Reghe pe contul său de Instagram.

Acesta susține că nu a revendicat niciun bun din moștenirea primită de Anamaria Prodan de la mama sa, regretata Ionela Prodan. Mai mult, nici nu a formulat vreodată pretenții în acest sens, așa cum l-a acuzat fosta soție. „Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale”, a continuat Laurențiu Reghecampf.

Televiziunea impresarei Anamaria Prodan, amenințată cu sancțiuni din partea „organelor abilitate”

Totodată, antrenorul a precizat că a notificat nu doar posturile de televiziune, printre acestea aflându-se chiar și cel pe care, mai nou, îl patronează Anamaria Prodan, ci și publicațiile online cu privire la obligația de a-i fi respectată viața privată. Mai mult decât atât, a lansat și o atenționare către acestea. „Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată”, a mai scris Reghe, subliniind că aparițiile sale publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. „Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal”, a conchis antrenorul, care a ținut să le mulțumească tuturor pentru „respect și înțelegere”.

Citește și: Anamaria Prodan i-a dedicat un „capitol” lui Reghe