Nicusor Dan / Foto: Facebook

Consilierul general al PSD și fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, tranșează anunțul făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului București, cel referitor la autorizația oferită Inspectoratului de Stat în Construcții. Potrivit lui Aurelian Bădulescu, nicio dispoziție dispoziție nu ar fi fost, încă, emisă de primar. Mai mult decât atât, același Aurelian Bădulescu susține că autorizațiile de acest fel nu sunt emise de Consiliul General al Municipiului București.

Citește și: Nicușor Dan dă liber acces Inspectoratului de Stat în Construcții

Aurelian Bădulescu: „Nicușor Dan folosește instituția primăriei pentru răfuieli personale”

„Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului București a apărut un mesaj în care se spune că primarul general, Nicușor Dan, a dispus ca Inspectoratul de Stat în Construcții să aibă acces la orice autorizație sau documentație emisă de Primăria Municipiului București sau de Consiliul General al Municipiului București, în ceea ce privește construcțiile din Capitală.

În această postare, există mai multe minciuni și inexactități, specifice actualului primar:

– În primul rând, Consiliul General al Municipiului București nu emite autorizații de construcție.

– În al doilea rând, nu există o dispoziție a primarului în acest sens.

O altă problemă majoră este că Nicușor Dan folosește instituția primăriei pentru răfuieli personale. Conflictul dintre reputatul arhitect Ștefan Dumitrașcu și Nicușor Dan este de notorietate, iar actualul primar consideră necesar să amestece instituția în răfuielile lui. Sper ca, pe viitor, să nu-și certe și soția pe pagina de Facebook a Primăriei Capitalei.

Grupul Consilierilor Generali PSD îl somează pe numitul Nicușor Dan ca, până marți (17.11. 2020), să prezinte dispoziția de care se vorbește în această postare.

Dacă primarul în funcție nu se va conforma, în semn de protest, vom organiza zilnic conferințe de presă în care vom cere ca primarul general să prezinte cetățenilor această dispoziție.”, scrie Aurelian Bădulescu.

Citește și: Nicușor Dan anunță plata stimulentului destinat persoanelor cu dizabilități

#News