Mike Pence - Foto: Profimedia

Vicepreședintele american Mike Pence, cel ce își dorește un al doilea mandat la „vice” șefia Statelor Unite ale Americii s-a confruntat în ultimul debate semi-prezidențial nu numai cu oponenta sa democrată Kalama Harris, cea care speră să facă echipă cu Joe Biden la Casa Albă, ci și cu o muscă obraznică ce a crezut de cuviință că e oportun să aterizeze chiar pe capul acestuia, în timpul discursului său rigid.

Cu toate că evenimentul, în sine, ar putea fi interpretat în fel și chip de către cei ce nu-i agrează politica lui Mike Pence, acesta nu s-a arătat deloc deranjat de micul inamic cu aripi și plin de tupeu, ci mai de grabă amuzat, spunând că „Ei mi-au spus. Eu n-am ştiut că e acolo”, a declarat Mike Pence, adăugând că a aflat de muscă de la copiii săi. „Mi-au zis ‘Tati, ai fost OK’. Dar mi-au zis şi de muscă. Şi am râs cu toţii”, a adăugat Pence, încercând să pară „cool about it” (traducere aproximativă: relaxat și deloc înțepat).

Momentul în care musca cea buclucașă a aterizat pe capul vicepreședintelui Mike Pence

Citește și: CTP, machiavelic și simpatic: „Domnu’ Trump, injectați-vă domne niște detergent, domne!”

Și pentru că cei de la Saturday Night Live nu aveau cum să rateze o asemenea ocazie istorică de a parodia evenimentul, au imortalizat întru veșnicie momentul, reușind să-l asezoneze cu umor și subtilități.

Citește și: Donald Trump și Melania Trump, confirmați cu COVID-19

#News