Robert Negoita

După ce, inițial, Robert Negoiță s-a dezis de social democrații care l-au consacrat și a intrat într-un mariaj politic cu Victor Ponta, alt renegat PSD, primarul Sectorului 3 s-a trezit singur-singurel, fără (aproape) niciun consilier de partea acestuia. Scriptic, Robert Negoiță încă face parte din PSD, faptic, flutură stegulețe cu o formațiune nou înființată împreună cu Ponta.

Bădulescu versus Negoiță

Ceea ce, așa cum era de așteptat, avea să dea naștere unor serii de nemulțumiri în PSD. De altfel, cel mai mare conflict pe care îl are acum Robert Negoiță este cu actualul viceprimar general, Aurelian Bădulescu, cel trimis de social democrați să-i taie elanul lui Negoiță. Bădulescu candidează și el. Și culmea, candidează pentru primăria Sectorului 3, din partea PSD

Ședință de consiliu fără cvorum

Ședința de consiliu a primăriei Sectorului 3 ar fi trebuit să se termine vesel, cu proiectul lui Negoiță trecut. Însă pentru că o parte din consilierii PSD sunt de partea lui Bădulescu, iar Bădulescu candidează împotriva lui Negoiță, s-a decis chiulul. Consilierii PNL au decis, la rândul lor, că-i rost să profite de ocazie și să urmeze precedentul creat de social democrați, așa că i-au luat pe cei din USR de mână și-au dat bir cu fugiții și ei, lăsându-l pe Negoiță singur și trist.

Ca urmare a eșecului, proiectul de realizare a pasajului subteran Piața Unirii – Piața Alba Iulia a rămas în plop, neavând cine să-l aprobe, ori să-l respingă.

Citește și: DNA: Fapta din dosarul lui Negoiță „nu există”

#News