Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu a declarat, într-un ton oarecum ironic, că intenționează ca de acum să dea raportul săptămânal Parlamentului, cu privire la modul în care vor fi cheltuiți banii împrumutați. Decizia acestuia vine în urma multelor critici din partea Opoziției, în care se punea la îndoială modul în care Cîțu alege să gestioneze banii împrumutați.

„Le voi trimite eu unde se duc banii”, a spus Florin Cîțu.

De asemenea, ministrul de Finanțe Florin Cîțu a mai menționat faptul că informațiile cu privire la eventualele cheltuieli sunt publice și pot fi oricând consultate pe site-ul oficial al ministerului de Finanțe.

„Aceasta este realitatea pe care socialiştii din Parlamentul României, împreună cu lacheii din jurul lor, vor să o ascundă romanilor. Şi plătesc bani grei pentru asta. Nu se opresc aici şi nici nu se mai ascund. Vor să distrugă Romania şi nu-i mai interesează nimic. Votează pe bandă rulantă legi fară surse de finantare DOAR PENTRU CĂ POT. Nu o să fiu niciodată de acord să arunc ţara în aer pentru că o grupare infracţională vrea să câştige câteva voturi”, adăuga ministrul Cîțu, cu o zi în urmă.

Citește și: Premierul Orban îi dă replica „interimarului” de la PSD

#News