În urma ultimei vești potrivit căreia Andreea Esca, împreună cu alte câteva persoane din cadrul buletinului de știri de la PRO TV ar fi fost infectate cu COVID-19, internetul a explodat. Ba cu glumițe, ba cu păreri de rău, ba cu diverse meme-uri menite să mai destindă frunțile și așa crispate ale internauților.

Auzind despre vestea proastă, Andrei Caramitru a profitat de ocazie zicând că, deși nu este de acord cu faptul că Esca nu a purtat mască la petrecerea de la mare unde se presupune că s-a infectat cu COVID-19, îi pare rău pentru aceasta și-i dorește sănătate. Ceea ce trebuie să înțelegem din pățania Andreei Esca, potrivit lui Caramitru, este că trebuie să începem să fim responsabili și să nu uităm că virusul este încă printre noi. Cu alte cuvinte, dacă a ajuns la Esca, ce te face pe tine să crezi că la tine nu poate ajunge?

Caramitru: „Gata cu mersul la mare, la pensiuni și la terase oameni buni”

„Îmi pare rău de Știrea asta. Esca și soțul ei sunt oameni ok, decenți. Dar au greșit foarte grav mergând la o petrecere la mare – lansarea Ovum by the Sea in Olimp (făcută de grupul Fratelli). Le doresc sănătate.

E tragic ce se întâmpla in țara acum. Treziți-vă cu totii. Gata cu mersul la mare, la pensiuni și la terase oameni buni. Ce e așa de greu de înțeles? Ați înnebunit cu totii? Ce e așa de greu sa stam liniștiti câteva săptămâni, sa fim atenti, sa purtam masti și sa stam la 2 metri de alții?”, scrie Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Traian Băsescu: Dragă Orban, Hasta la vista, baby!

#News