Marcel Ciolacu

Liderul interimat PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că atunci când vine vorba despre micile anchete de la DNA ce vizează fosta campanie electorală a fostului prezidențiabil, Viorica Dăncilă, nu are nicio spaimă. Nici măcar acum, în prag de noi alegeri, atât locale, cât și parlamentare. Cu alte cuvinte, liderul PSD nu crede că acest lucru îi va știrbi din viitoarele voturi.

”Nu am spus că e o anchetă asupra campaniei electorale, am spus că DNA a solicitat nişte documente de la Partidul Social Democrat. M-am interesat şi am înţeles că aceste documente au fost solicitate şi de la Partidul Naţional Liberal. Sunt bani publici, dacă doresc să vadă anumite cheltuieli, mi se pare corect”, a declarat, vineri seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Astfel, Marcel Ciolacu a declarat că nu are nicio problemă cu prezentarea documentelor, întrucât i se pare normal ca DNA-ul să fie pus la curent cu toate cheltuielile făcute din bani publici. ”Nu ştiu care este aşteptarea dumneavoastră de la mine, în momentul în care mie îmi vine un document oficial şi mi se solicită nişte documente”, a completat acesta.

Marcel Ciolacu, despre actele cerute de DNA: „am înţeles că s-au cerut şi la PNL”

„Din ce ştiu eu, şi m-au informat avocaţii şi contabilii, s-au cerut aceste documente, nu suntem singurul partid la care s-au cerut, am înţeles că s-au cerut şi la PNL, mi se pare corect să fie solicitate aceste documente, sunt bani publici, să se facă anchetă şi să vedem despre ce este vorba. Nu sunt îndreptăţit să vă spun din ce perioadă, cred că nici nu e legal. Să întreb avocaţii dacă am voie să vă dau astfel de informaţii. Ce pot să vă spun foarte clar, toate contractele pe care le-a avut PSD şi care au fost considerate legale din punctul de vedere al avocaţilor noştri s-au achitat sau sunt eşalonate în curs de achitare”, a detaliat Ciolacu.

Citește și: Ludovic Orban a fost astăzi la Monumentul Mineriadei

#News