Poliția în alertă: Doi băieţi din Bascov, căutaţi după ce au plecat de acasă încă de sâmbătă

Copiii au fost văzuţi în Bucureşti

Doi băieţi din judeţul Argeş, de 12 şi 13 ani, sunt căutaţi, după ce au dispărut de acasă încă de sâmbătă. Copiii au fost văzuţi în Bucureşti, dar  nu s-a mai putut lua legătura cu ei, potrivit g4media.ro

Poliţiştii fac apel la populaţie pentru găsirea minorilor. ”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov şi poliţiştii din cadrul Municipiului Piteşti desfăşoară cercetări, în urma sesizării referitoare la faptul că doi minori, respectiv CHIVU NICOLAS ADRIAN, de 13 ani, din Băiculeşti, şi CRISTACHE SERGIO GABRIEL, de 12 ani, din Merişani, au plecat în mod voluntar din comuna Bascov, în ziua de 11 martie a.c., existând date că în seara aceleiaşi zile ar fi fost prezenţi pe raza municipiului Bucureşti”, a transmis IPJ Argeş.

Oamenii legii au precizat că, ulterior, nu au mai putut fi contactaţi la telefon şi nu au revenit la domiciliu.

Poliţiştii fac publice şi semnalmentele copiilor:

1.CHIVU NICOLAS ADRIAN Semnalmente:  1,60 m înălţime, 48 de kg, ochi căprui, păr şaten, ondulat. Vestimentaţia la momentul plecării: geacă roşie, hanorac negru cu alb, blugi negri cu tăieturi, încălţăminte sport albă.

2.CRISTACHE SERGIO GABRIEL Semnalmente:  1,65 m înălţime, 75 de kg, ochi căprui, păr şaten, faţă rotundă.Vestimentaţia la momentul plecării: geacă neagră, tricou negru, pantaloni sport neagri.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Piteşti, la telefon 0248.607.009”, au mai transmis poliţiştii.

Tom Hanks, recompensat cu premiile Zmeura de Aur