Tom Hanks, recompensat cu premiile Zmeura de Aur

Criticile nu au fost îngăduitoare cu vedeta, al cărei aspect fizic a fost modificat cu proteză - considerată prea vizibilă - pentru a-l întruchipa pe colonelul Tom Parker.

Tom Hanks, recompensat de două ori la Oscaruri, şi-a adăugat la colecţia de distincţii două premii mult mai puţin invidiate, sâmbătă, la Zmeura de Aur (Razzie Awards), care parodiază ceremoniile hollywoodiene şi „recompensează” cele mai neinspirate filme şi interpretări ale anului, potrivit digi24.ro.

Organizatorii premiilor Zmeura de Aur, trofeele anti-Oscar, au considerat că Tom Hanks a avut cea mai neinspirată interpretare a anului într-un rol secundar în filmul biografic „Elvis”, în care l-a întruchipat pe managerul lui Elvis Presley. Filmul s-a bucurat de mare succes în rândul criticilor, totalizând opt nominalizări la Oscaruri – inclusiv la categoria dedicată celui mai bun actor, pentru Austin Butler, care l-a interpretat pe „Regele rock’n’roll”.

Interpretarea lui Tom Hanks nu a avut parte de aceeaşi primire. Criticile nu au fost îngăduitoare cu vedeta, al cărei aspect fizic a fost modificat cu proteză – considerată prea vizibilă – pentru a-l întruchipa pe colonelul Tom Parker.

Organizatorii au acordat, de asemenea, premiul „cel mai neinspirat cuplu de pe ecran” lui Tom Hanks şi „feţei lui încărcate cu latex (şi accentului său ridicol)”.Actorul a reuşit, cel puţin, să evite o victorie la teribila categorie „cel mai prost actor”, la care fusese de asemenea nominalizat. Interpretarea sa din remake-ul Disney „Pinocchio”, în care a jucat rolul lui Gepetto, a fost considerată mai puţin neinspirată în comparaţie cu cea din „Morbius” a lui Jared Leto, un obişnuit al premiilor Zmeura de Aur.

„Blonde”, pelicula biografică despre Marilyn Monroe, a fost numită „cel mai prost film” al anului.

Un constănțean care a amenințat luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, arestat 30 de zile