Delia
Delia. Sursa foto: spynews.ro

Delia Matache, schimbare radicală de look! Frumoasa artistă și-a surprins fanii după ce a apărut pe rețelele de socializare cu o înfățișare spectaculoasă. Cântăreața și-a vopsit părul într-un roz aprins, renunțând la nuanța de blond platinat cu care se fotografiase înainte cu câteva ore. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare.

Fanii artistei au crezut inițial că este vorba despre un filtru. Delia le-a dezvăluit printr-un mesaj subtil că este vorba despre nuanța pe care chiar ea a ales-o.

„Este bine că măcar se duce repede!”, a scris Delia Matache pe pagina ei personală de Instagram.

Îndrăgita artistă a făcut mai multe fotografii cu schimbarea de look pe care și-a făcut-o, pe care le-a postat pe contul ei personal. Pozele au strâns rapid mii de aprecieri, ceea ce înseamnă că fanilor le-a plăcut noua culoare de păr a vedetei.

Ce probleme are Delia

Delia Matache a recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea și afirmă că are în continuare momente în care se simte anxioasă.
„Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care numi face provoacă plăcere”,a spus Delia Matache
Artista susține că este vorba despre momente scurte, pe care reușește să le depășească fără să-i afecteze vizibil viața sau cariera.
Delia a menționat că este foarte important ”să nu te lași doborât” și să încerci singur să-ți schimbi perspectiva.
„E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul”, a spus ea.

Delia Matache a împlinit 40 de ani. Ce mesaj a transmis fanilor