Femeie din Suceava, condamnată la închisoare pentru că și-a abuzat copiii

Ea i-ar fi bătut pe cei mici, i-ar fi trimis la cersit și i-ar fi obligat să participe la acte sexuale

Inchisoare
Inchisoare sursa foto pixabay

 O femeie din Suceava, mamă a doi copii de 5 și 9 ani, a fost condamnată la 7 ani de închisoare, după ce și-ar fi agresat copiii, potrivit ziare.com.

Femeia de 32 de ani i-ar fi bătut pe cei mici, i-ar fi trimis la cersit și i-ar fi obligat să participe la acte sexuale

 Faptele ar fi avut loc în perioada 2018 – septembrie 2020. Mama l-ar fi bătut de mai multe ori pe fiul său, pe care l-ar fi trimis în mod constant pe străzi, să cerșească, potrivit procurorilor. Femeia și-ar fi obligat fiul să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea. Fata de 9 ani era trimisă la cerșit, fiind obligata constant să-și privească mama în timp ce aceasta întreținea relații sexuale cu diferiți bărbați.

 „Minora a fost expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală, posibil și abuzuri sexuale sub forma agresiunii sexuale. Prin aceste tratamente și comportamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextual familial de comitere, creând o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului. Din punct de vedere fizic, intelectual și moral”, a comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 Femeia este în arest de pe 8 iunie 2023.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au adunat suficient probatoriu pentru a solicita arestarea preventivă a inculpatei. Zilele trecute, Judecătoria Rădăuți a dat și verdictul în acest dosar. 7 ani de închisoare cu executare pentru viol și exploatare prin cerșetorie. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Cei doi frați de 5 și 9 ani se află în grija unei familii de asistenți maternali profesioniști. Ei beneficiază de consiliere psihologică. Șeful Vămii Sculeni și doi agenți de poliție, reținuți de DNA pentru luare și dare de mită