Fosta mis Ucraina
Fosta mis Ucraina. Sursa foto: romaniatv.net

Helen Gydyrym, fosta Miss Ucraina, în vârstă de 33 de ani, a părăsit Odesa împreună cu cei trei copii, din cauza războiului din Ucraina. Ea s-a stabilit la Botoşani, în casa unui jurnalist. Ea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Nu voi putea să mă întorc prea curând în țara mea iubită. Mă descurc eu, personal nu am nevoie de ajutor! Nu-mi mai trimiteți numerele voastre de telefon și emoticoane! V-a plăcut să urmăriți poveștile mele pozitive, zâmbetul și pozele mele frumoase. Cu cât se va termina mai repede războiul rușilor în Ucraina, cu atât mai repede mă voi întoarce fericită online. Deci ori ne sprijiniți țara luptând pe front, ori trimiteți bani pentru a ne sprijini armata! Amin! Amin!”, a scris top-modelul pe Facebook.

Cel care a descoperit că Helen Gydyrym locuiește la Botoşani este un jurnalist implicat în ajutorarea refugiaților. El le-a spus acest lucru prietenilor săi.

”Printre refugiații ucraineni se numără și Helen Gydyrym, Miss Ucraina, Miss Top Models, Miss Top Universe, Miss etc. A fugit din Odesa, din calea rușilor, și s-a aciuat în Botoșani. Mai exact, la un prieten de-al meu, ziarist. A nimerit bine. Mâine seară ajung acolo cu ajutoare, poate trec să-i urez bun-venit pe plaiurile lui Eminescu.

Primitor ca tot românul, prietenul meu încearcă să-i asigure o ședere plăcută frumoasei ucrainence. Singurul lucru care s-ar putea să nu-i placă prea tare Helenei, stârnindu-i o firească invidie, ar fi să vadă ce frumoase sunt botoșănencele”, a scris Viorel Ilișoi pe Facebook.

Miss Ucraina: ”Glorie Ucrainei”

Helen Gydyrym a povestit pe conturile sale de socializare ce se petrecea în casa ei din Odesa înainte de a se refugia în România, gonită de războiul pornit de Rusia și de bombardamente. ”Băiețelul meu face un duș și cântă imnul Ucrainei, se duce la culcare și cere să îi citesc un basm cu final fericit. Când bate la ușă cere să i se spună parola: Glorie Ucrainei.

Când se trezește dimineața mă întreabă: Mama, azi e bună dimineața?. Prietenii mei minunați… Îmi doresc ca mâine să vină ziua în care să ne urăm buna dimineața cu adevărat… ca altădată”, a mai notat frumoasa Helen Gydyrym pe conturile ei de socializare.

Delia a ajuns de nerecunoscut!