Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu . sursa foto: Playtech.ro

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală, și anume să se mute din țară. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că este îngrijorată foarte tare de situația din România. Bianca Drăgușanu a postat un mesaj pe pagina ei personală de Instagram, în care își prezintă punctul de vedere privitor la situația din România.

Tot mai multe vedete din showbiz-ul autohtoi sunt afectate de războiul dintre Rusia și Ucraina, una din ele fiind și Bianca Drăgușanu. Frumoasa blondină a mărturisit că este revoltată de situația de la noi din țară.

”Dacă ei nu se ajută între ei și noi între noi, care e faza? V-ați uitat ce este în oraș? Doamne, ce înseamnă să fii român…Cred că ar trebui cu toții să ne mutăm din țara asta, eu cel puțin nu mai stau pe gânduri. Ei nu se ajută între ei, noi între noi suntem varză. Vai, mama noastră! Ne gândim să facem donații, să plângem pe la televizor, dramă”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea nu uită să le împărtășește fanilor ei fiecare moment important din viața ei.

Vedeta dorește să fie pace, iar atacurile militarilor ruși să înceteze, pentru că totul să revină la normal.

Bianca Drăgușanu a rămas în mintea tuturor drept „Blonda lui Bote”. Frumoasa a devenit „Roșcata lui Slav”, cu care a fost și căsătorită ulterior, dar și fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, cu care Bianca Drăgușanu a avut o relație destul de mediatizată.

 Bianca Drăgușanu este divorțată de Victor Slav, dar are o fetiță împreună cu acesta, pe nume Sofia Natalia, pe care o iubește extrem de mult. Părinții micuței Sofia au decis să rămână în relații de prietenie și se ocupă împreună de creșterea sa, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Fiecare și-a găsit fericirea lângă altcineva.

 „Fetița mea este un înger. Este foarte frumoasă și cuminte, chiar plânge destul de rar. Doarme bine, nu a făcut colici până acum, se trezește doar de două ori pe noapte pentru a mânca și este mereu veselă și drăgălașă. E minunată, iar pentru mine și Victor nu mai contează nimic în acest moment. Avem grijă amândoi de ea la fel de mult și ne place rolul de părinți”, a spus Bianca după ce a născut.

Cea mai frumoasă femeie din Ucraina s-a refugiat în România!