florin citu

Cum în cursul zilei de ieri, Florin Cîțu a decis să dea bir cu fugiții și să-i facă loc din nou lui Ludovic Orban, reacția lui Rareș Bogdan nu a întârziat să apară. Astfel, europarlamentarul PNL s-a declarat, ca mulți alții, extrem de dezamăgit de jocurile politice făcute de partidul din care face parte. Acesta este de părere că într-o asemenea situație de criză, această tura-vura nu-și are rostul și că România are nevoie de un guvern stabil pe care cetățenii se pot baza.

„În momentul ăsta, mă deplasez spre Guvernul României, spre Ludovic Orban. Este inadmisibil! Dacă ei vor să-și bată joc de cariera lor, să-și bată joc de ei, dar nu de o țară, și nu de un partid! Partidul Național Liberal nu merită să i se întâmple așa ceva. Ce face Florin Cîțu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL! Noi am hotărât să încercăm să ne învestim guvernul, România se află într-o situație cum n-a mai trăit în ultimii 30 de ani, n-am mai avut o astfel de situație din 1989 încoace și trebuie să ne dovedim responsabili! Ce face Florin în momentul ăsta este iresponsabilitate în fața românilor”, a declarat Rareș Bogdan.

Astfel, Rareș Bogdan nu exclude posibilitatea existenței jocurilor politice, însă undeva adânc în sufletul lui încă mai speră că nu este cazul de așa ceva. Cu țara n-ar trebui să te joci de dragul unui șah electoral, cu atât mai mult într-o perioadă turbure ca prea prezentă, când ultima grijă pe care ar trebui să o aibă politicienii este cea a câștigului.

„Ludovic Orban este președintele partidului, nimeni nu-l contestă pe Ludovic Orban, are statura necesară pentru a conduce PNL și este un lider de necontestat în PNL. Nu vreau să cred că au existat astfel de jocuri! Exclud această posibilitate. Am auzit-o, dar nu cred în ea. Nu te joci cu o țară, când la granița ta se află sute de mii de români care vor să se repatrieze. Nu te joci cu o țară care are nevoie de un guvern stabil. Nu te joci cu o țară decât dacă ești inconștient și nu înțelegi istoria acestei țări și nu-ți pasă deloc de România și nu-ți pasă deloc de români, pur și simplu îți bați joc și faci ceva pe destinul unor oameni!” – a comentat supărat Rareș Bogdan.

Până la urmă, există două variante mari și late atunci când vorbim despre viitorul celor de la PNL în fruntea țării. Ori vor reuși cu Ludovic Orban în fruntea guvernului să ia decizii administrative potrivite, astfel recâștigându-și onoarea pierdută ieri, ori vor continua să se ia la bețe cu cei de la PSD, ignorând cu grație nevoile țării. Nu de alta, dar șansa anticipatelor oricum a zburat pe fereastră!

Noi cu cine mai votăm? Mai contează?

Citește și: S-a rezolvat! Florin Cîțu și-a depus mandatul de prim-ministru

#News