Nicușor Dan

Nicușor Dan nu se vinde PNL-ului, deși i-a promis Luna de pe cer. Nicușor Dan a anunțat că nu ia în calcul să se înscrie în PNL, în condițiile în care liberalii i-ar fi promis susținere în cursa pentru Primăria Capitalei în schimbul aderării la partid.

Nicușor Dan nu se vinde PNL-ului, deși i-a promis Luna de pe cer

”În această campanie am sprijinul USR-ului. Multă lume s-a raliat demersului meu, sunt mulți oameni din USR care au militat pentru ca USR-ul să nu-și pună propriul candidat și să mă susțină pe mine. Intrarea în PNL cumva nu ar fi OK față de munca acestor oameni. Putem să spunem că în acest moment nu iau în calcul această opțiune”, a spus Nicușor Dan, într-un interviu pentru RFI.

Acesta confirmă că a fost contactat de PNL, dar se ferește să spună despre ce au vorbit: ”Sunt în discuții și cu cei de la USR, care m-au și desemnat și cu cei de la PLUS și cu cei de la PNL”.

Citește și Nicușor Dan vrea cu orice preț la Primăria Capitalei. Plan nou pus la cale

De altfel, Nicușor Dan precizează că potrivit legii, dacă va candida la Primăria Capitalei ca independent susținut de o alianță politică, însemnele alianței nu vor apărea pe buletinul de vot.

Nicușor Dan se agață de Vlad Voiculescu, în cursa pentru Primăria Capitalei

Recent, Nicușor Dan a anunțat o întâlnire cu candidatul PLUS pentru Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu. La întâlnire, Nicușor Dan vrea să îi propună lui Vlad Voiculescu o serie de dezbateri televizate la care să participe și realizarea unui sondaj de opinie în baza căruia să fie stabilit candidatul la primărie. Vlad Voiculescu susține necesitatea alegerilor primare pentru demanrea candidatului Alianței USR-PLUS.

„Mă voi întâlni cu candidatul Plus, Vlad Voiculescu, și îi voi propune trei lucruri:
1. să facem echipă acum și mai ales după alegeri, să contribuie fiecare cu expertiza proprie la planul pentru București;
2. să mergem la televiziune în fața tuturor bucureștenilor, să dezbatem programele și soluțiile pentru Capitală în cel puțin trei întâlniri (am fi avut până acum aceste dezbateri, dacă nu le refuza);
3. să comandăm împreună un sondaj de opinie care să fie condus de oameni de știință, sociologi, după o metodologie transparentă și auditabilă, prin implicarea unor case de sondaje de renume internațional”,  anunțase Nicușor Dan, într-un mesaj pe Facebook.

#NEWS