O minoră, accidentată mortal de o autospecială de Poliție

O a două minoră a fost transportată la spital

O autospecială de Poliție a accidentat mortal o minoră și rănit o alta, relatează Agerpres. Cele doup fete traversau o stradă din Sectorul 1, în timp ce autospeciala se afla în misiune. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă.

„Astăzi, în jurul orei 13,30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de Poliţie, pe raza Sectorului 1. Agentul de poliţie aflat la volan, poliţist încadrat în anul 2017, a surprins şi accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii”, informează Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcţiune. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, șoferul a fost testat cu etilotestul și s-a constatat că acesta nu consumase alcool.

Una dintre victime a decedat, iar cealaltă a fost transportată la spital, potrivit Digi24. În momentul accidentului, în zonă erau foarte multe persoane, a precizat sursa citată. „Una dintre cele două fete, din păcate, a murit. Au anunțat decesul, în urmă cu doar câteva minute, medicii veniți la fața locului. Au încercat să o resusciteze timp de 30 de minute însă fără succes. Impactul a fost foarte puternic. Autospeciala mergea la o intervenție, la o misiune”, a transmis corespondentul Digi24, în urmă cu ceva timp.   

Citește și: Cea care a provocat accidentul mortal din Capitală, prea șocată pentru a se lua măsuri împotriva sa