Tudor Ionescu o acuză pe Firea că i-ar plagia ideile

În timp ce Gabriela Firea dădea astăzi ca soluție pentru gunoaiele din Sectorul 1 REBU, Tim Ionescu o acuza pe această că i-ar fura ideile

Fostul consilier din cadrul Primăriei Generale Tudor Ionescu o ironizează pe Gabriela Firea, cea care, la rândul ei, a intervenit în cursul zilei de astăzi în scandalul cu privire la situația gunoaielor din Sectorul 1. Potrivit lui Tudor Ionescu, soluția oportună pentru rezolvarea situației „mizere” din Sectorul 1 ar fi angrenarea în peisai a REBU, unde Primăria Municipiului București ar fi acționar 50%, soluție pe care acesta ar fi dat-o în data de 3 decembrie, reiterată în cursul acestei zile de Firea.

Am oferit soluția pentru problema gunoaielor din 3 decembrie. Alții o spun azi, pe 12 decembrie…

Tudor Ionescu, despre Gabriela Firea

„Așa cum am prezentat, Consiliul General al Municipiului București este acționar 50% în societatea de salubritate REBU (unde am fost membru al AGA 4 ani de zile).

Primăria Capitalei deci poate interveni printr-o hotărâre de consiliu general și #REBU în aceasta situație inacceptabilă de criza de salubritate ce pune în pericol sănătatea cetățenilor.

Mă bucur să văd că și alții au „găsit” soluția pe care am prezentat-o acum 9 zile deja, e mai bine mai târziu decât niciodată.” a postat Tudor Ionescu pe pagina acestuia de Facebook.

Declarația Gabrielei Firea, ironizată de Tudor Ionescu

La rândul ei, Gabriela Firea declara despre acest subiect: „Am găsit soluția de urgență pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General deține jumătate din pachetul de acțiuni, să intre rapid în sectorul 1 și să strângă toate maldărele de gunoaie lăsate pe străzi, printre străzi, pe lângă blocuri și spații comerciale. Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boală, transmitere de paraziți, în plină pandemie. Nu putem sta toți cu mâinile în sân”, a scris fostul primar general al Capitalei pe Facebook.

Citește și: Firea nu amestecă politica cu simpatiile personale

#News