Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, vine cu o listă de proiecte care vor fi puse în dezbatere publică și care vor fi realizate din fonduri europene. Totul poate fi realizat atât timp cât există implicare, iar Primăria Sectorului 5 demonstrează, din nou, că există transparență între alegător și ales.

Încrederea, eficiența și transparența sunt cuvintele cheie pe care Primăria Sectorului 5 se bazează și cuvintele care stau la baza dezvoltării și modernizării unui sector care a fost destul de ignorat pe perioada mandatului anterior.

Mai mult decât atât, Cristian-Victor Piedone Popescu, încurajează locuitorii Sectorului 5 să acceseze pagina Primariei Sectorului 5 și să-și spună părerea cu privire la mai multe proiecte pe care acesta le va pune în dezbatere publică începând din data de 11 decembrie 2020.

Piedone: Este important să citiți cu atenție!

Dezbaterea publică are ca scop îmbunătățirea și modificarea proiectelor în funcție de cerințele și sesizările dumneavoastră, ale locuitorilor din Sectorul 5.

Echipa din cadrul Primăriei care se ocupă de proiectele bazate pe fonduri europene lucrează intens în această perioadă pentru a finaliza și depune documentația necesară pentru a atrage fonduri nerambursabile.

Având în vedere că România va beneficia în 2021 de sume record venite din bugetul Uniunii Europene, primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, și-a propus ca sectorul pe care îl conduce să fie cel care va atrage cele mai multe fonduri UE.

În privința proiectului referitor la reamenajarea Parcului Sebastian și la creare de noi locuri de parcare, facem mențiunea ca suprafața parcului NU va fi afectată, va rămâne aceeași și nu se vor distruge spațiile verzi pentru a face alte construcții. Parcările vor fi subterane și supraterane. Menționăm încă o dată că în acest moment este vorba despre un proiect aflat în dezbatere publică, ceea ce înseamnă că aceasta nu este forma finală a proiectului.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu menționează că celelalte proiecte ale sectorului, precum reabilitarea blocurilor, modernizarea și reabilitarea instituțiilor de învățământ sau reamenajarea parcurilor existente vor continua. Acestea vor fi realizate din fonduri de la bugetul local.

Citește și: Piedone, Economatul și pinguinii din sectorul 5

#News