Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă ar putea să fie sanctificată. Firește, nu acum, ci mai încolo, când i-o veni sorocul, așa cum ne vine tuturor, la un moment dat. Nu de alta, însă femeie politician mai trecută prin greu ca ea, mai rar! Și culmea e că, deși ai putea avea senzația că toate glumele pe seama fostului premier Dăncilă au venit din opoziție și de la cetățenii sătui de dumneaei, iată că, potrivit acesteia, răul ar fi venit chiar din interiorul partidului. Mai pe larg, Viorica Dăncilă susține că ar fi fost sabotată chiar de oamenii din imediata sa apropiere, inclusiv de fostul ei șef, Liviu Dragnea.

Întrebarea jurnalistului: „S-a vehiculat în partid că fosta dvs consilieră Anca Alexandrescu v-a sabotat din interior. Sunt sau nu adevărate?”

Viorica Dăncilă: „Și Liviu Dragnea a susținut o astfel de știre”

Întrebare la care Viorica Dăncilă a răspuns în felul următor: „Da. Este trist că spun acest lucru, dar au fost. Nu vorbesc de Anca Alexandrescu, vorbesc în general. Am avut informaţia că de fapt anumite lucruri negative care se aduceau în atenţia opiniei publice erau susţinute din interiorul partidului. Şi Liviu Dragnea a susţinut o astfel de ştire.”

Cât despre planurile de viitor al Vioricăi Dăncilă, umblă vorba prin târg că aceasta și-ar dori un scăunel în Senat, unde nu e nici durere, nici întristare. Cum ar veni, odată ajuns în marea de parlamentari, devine un pic mai greu să te mai proptească cineva în lumina reflectoarelor, ceea ce i-ar putea da o gură de aer proaspăt, în timp ce încasează un salariu deloc mic.

Citește și: Viorica Dăncilă, punct și de la capăt. Vrea la Senat

#News