Deviza școlii de vară a tineretului liberal: „m..e PSD”

Liderul Tineretului Social Democrat (TSD) a reacționat

Sursa foto: Facebook

Organizația de tineret a Partidului Național Liberal (TNL) a participat la sfârșitul săptămânii trecute la școala de vară „Next Level Leadership”.

La petrecerea ce a urmat dezbaterilor, participanții au scandat de mai multe ori „m..e PSD”.

Videoclipurile care circulă pe internet arată cum mai mulți tineri râd și se distrează folosind expresii jignitoare.

Folosirea expresiei „m..e PSD” face dovada unui comportament inacceptabil

Pusă în fața unei asemenea situații, lidera TNL Mara Mareş a cerut scuze partenerilor de guvernare și a promis că protagoniștii vor fi identificați.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile.

Mărturisesc că am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu.

Voi face toate demersurile să identificăm persoanele din video și vom avea o discuție pe subiect.  

Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense și specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretăm”, a spus Mara Mareș, potrivit G4Media.

Mihai Alexandru Ghigiu: Nu m-am gândit nicio clipă că workshopurile lor sunt cu și despre înjurături

Liderul Tineretului Social Democrat (TSD) a reacționat, de asemenea, la videoclipurile TNL și scuzele Marei Mareș, prin intermediul paginii de Facebook.

El a precizat că TSD acceptă scuzele, dar că a fost surprins:

„Am văzut că liderul TNL, Mara Mareș, și-a cerut scuze prin intermediul presei. Colegii mei și cu mine acceptăm scuzele, iar pentru că… așa cum spuneam, TSD e obișnuit să caute soluții, îi invităm pe cei care au ales să-și manifeste latura liberală în acest fel să participe și la workshopurile #GeneratiaEducata. Ținem legătura și poate păstrăm câteva scaune libere și la sesiunile noastre de formare!”

„Recunosc, am rămas surprins într-un mod mai puțin plăcut după ce am auzit care a fost deviza Școlii Politice de Vară a #GeneratieiAltfel. Nu m-am gândit nicio clipă că workshopurile lor sunt cu și despre înjurături!”