FOTO Facebook
FOTO Facebook

PSD devine detectiv! Filmulețul cu Ariel Chiș, ales de USR candidatul numărul 2 pentru Consiliul General al Municipiului București și, ulterior, retras de pe listă, a făcut înconjurul României, mai ales printre adversarii politici. Primul partid care s-a activat a fost PSD.

PSD devine detectiv pe Tik Tok

„Tinerii PSD-iști de la Sectorul 1 se oferă să îi descopere pe toți distinșii USR-iști care au derapaje grave, înainte ca aceștia să ajungă în funcții importante, din care să poată influența viața oamenilor normali.

Cazul Ariel – coadă de purcel poate fi din păcate nu un apogeu, ci doar vârful unui iceberg. De aceea, vom cerceta cu atenție rețelele de socializare, de la Hi5, la Tik Tok, pentru a descoperi asemenea cazuri care deja se înscriu în patologic.

Ariel Chiș, vedetă peste noapte

Dacă Ariel Chiș este “cel mai USR-ist, dintre USR-iști”, lucrurile sunt grave. Ne așteptăm să descoperim o veritabilă colecție de “Chiș, piș, lapte, griș” sau “mici sirene, cam oligofrene” în rândurile tineretului USR-ist”, este mesajul transmis de PSD Sector 1.

Vezi de ce a s-a retras Ariel Chiș de pe lista USR pentru Consiliul General al Capitalei

Vă reamintim că Ariel Chiş a reuşit să devină viral pe reţelele de socializare, după ce şi-a făcut un clip de promovare.

Iată versurile melodiei inventate de Ariel Chiş pentru a se promova. 

„Eu sunt Ariel, coadă de purcel, Ariel, Ariel! /

Sunt mica sirenă, cam oligofrenă, Ariel, Ariel./

Sunt cel mai userist, dintre userişti, Ariel, Ariel./

Sunt Ariel, coadă de purcel, Ariel, Ariel./

Chiş, chiş, drăguţ ca un caniş, Ariel, Ariel./ Sunt cel mai userist dintre userişti, Ariel, Ariel.”.

#NEWS