Demersul lui Mircea Badea, cu privire la cazul de la Tg. Jiu, un demers bine intenționat, dar cu un limbaj extrem de violent, are deja susținători din partea oamenilor politici. Astfel, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu și parlamentarul social-democrat Liviu Pleșoianu și-au exprimat public această decizie.

„O fetiță este torturată, cu maximă sălbăticie, de către alți copii! Ziua în amiaza mare, într-un loc public din Târgu Jiu, iar scena de groază este filmată chiar de agresori! Mircea Badea, curajos așa cum îl știu din totdeauna, cere public să se facā dreptate! Și toți tac complice, pentru că părinții agresorilor sunt piloși.

Lucrează la stat în funcții de răspundere, au relații peste tot, și-i doare fix în fund de ceea ce fac rău copiii lor! Tace Consiliul Județean, tace Direcția pentru Protecția Copilului, tace sinistra de la Ministerul Muncii, tace tot guvernul! Se trimit hârtii și declarații de presă cretine, în final se consideră că tot fetița agresată, batjocorită și umilită este de vină! Că s-a născut într-o țară unde abuzurile și teroarea sunt parte din cotidian. Susțin demersurile inițiate de Mircea Badea și vreau să-l asigur că nu e singur în acest caz! Suntem mulți și vom lua poziție!”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

O fetitā este torturatā, cu maximā sālbāticie, de cātre alți copii! Ziua in amiaza mare, intr-un loc public din Târgu…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Vineri, 11 septembrie 2020

„Eu sunt!”

„Sunt alături de Mircea Badea în lupta pe care a pornit-o, din nou, de unul singur! Îi atenționez pe membrii Guvernului că se joacă de data asta cu focul călare pe un butoi cu pulbere! Dacă erau zdraveni la cap, până acum se mișcau plăcile tectonice în România, după ce o țară întreagă a văzut scenele absolut îngrozitoare în care o fetiță este TORTURATĂ de niște SCELERAȚI SUBUMANI! În loc să se întâmple asta, Sinistra de la „Muncă” se războiește cu Mircea Badea?!? Ăștia sunt în toate mințile!? Cine este alături de Mircea Badea să se exprime acum! Eu sunt!”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Sunt alături de Mircea Badea în lupta pe care a pornit-o, din nou, de unul singur! Îi atenționez pe membrii Guvernului…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Vineri, 11 septembrie 2020

Citește și: Violeta Alexandru și Mircea Badea, schimb dur de replici după cazul de la Tg. Jiu

#News