Traian Băsescu/AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU

Președintele PMP Eugen Tomac se declară mulțumit. Potrivit ultimului său mesaj postat pe pagina sa de socializare, baremul minim aferent semnăturilor pentru înscrierea lui Traian Băsescu pentru „bătălia” electorală din Capitală, ar fi fost atins. Conform spuselor lui Tomac, un număr de 11.480 de semnături ar fi fost strânse într-o singură zi. De asemenea, acesta anunță că, deși obiectivul a fost atins, strângerea de semnături va continua.

Eugen Tomac: „Vă așteptăm și astăzi alături de noi”

„Vă mulțumim tuturor, avem semnăturile pentru candidatura domnului Președinte Traian Băsescu la Primăria Generală a Municipiului București. În prima zi s-au strâns peste 11480 de semnături. Vă așteptăm și astăzi alături de noi, continuăm campania de strângere de semnături! Cu Băsescu înainte!”, declară președintele PMP Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, deși inițial, PMP și-ar dorit să facă parte din alianța dreptei, alături de PNL și USR PLUS, ulterior, din pricina refuzurilor celor din USR de a se alia cu PMP, cei din urmă s-au trezit nevoiți să mizeze pe un candidat propriu, alegându-l pe fostul primar general al Capitalei, președintele Traian Băsescu, actual europarlamentar din partea Partidului Mișcării Populare.

Astfel, în loc să-l susțină pe Nicușor Dan, împreună cu celelalte partide de dreapta, PMP va lupta împotriva acestuia cu ajutorul lui Traian Băsescu.

Citește și: Barna, optimist dar nu prea: „Nu ne încurcă candidatura lui Băsescu”

#News