Primăria Sectorului 1 al Capitalei a dotat Complexul Multifuncțional Caraiman cu aparatură de ultimă generație, conform unui comunicat de presă trimis de reprezentanții acesteia.

Primăria Sectorului 1 anunță că toți locuitorii, indiferent de venituri, beneficiază de servicii medicale la nivel european, în mod gratuit

Poate cea mai interesantă veste în acest sens este că serviciile despre care se vorbește vor fi puse la dispoziție de către Primăria Sectorului 1 în mod gratuit tuturor cetățenilor, indiferent de starea lor materială.

De asemenea, se vorbește despre dotări de top, la nivel european, cu aparatură de ultimă generația. Primarul Dan Tudorache a spus că Laboratorul de Radiologie Imagistică este acum complet. Celor două ecografe și mamografului cu tomosinteză li se adaugă acum un CT și un RMN, ambele de ultimă generație, pentru a oferi locuitorilor Sectorului 1 servicii medicale complete de cea mai bună calitate.

În prezent, de serviciile medicale ale complexului beneficiază aproximativ 60.000 de persoane.

„Le mulțumesc colegilor de la Complexul Multifuncțional Caraiman, pentru tot efortul personalului, care face ca serviciile oferite locuitorilor să se ridice la cele mai înalte standarde. În 3 ani și jumătate, au fost înființate alte 23 de noi specialități medicale.”, a declarat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Citește și: Tudorache acuză: „Consilierii locali ai USR și PNL au ales calea confruntării politice blocând practic activitatea primăriei”

#News