Vergil Chițac, senator PNL, bănuit de colegi cum c-ar fi contactat Coronavirus

Vergil Chițac a semănat panică între colegii de la PNL, însă și în rândul celor de la alte formațiuni politice, întrucât a anunțat în cursul zilei de ieri că s-ar simți rău. Cu toate că acesta este de părere că este vorba despre o simplă răceală, și nu de noul Coronavirus, ceilalți se declară suspicioși. Ca să-i liniștească, Chițac a scris un mesaj pe Facebook în care a dat garanții că nu are de gând să fie ireponsabil și că, pentru a liniști pe toată lumea, va face un test care să steabilească dacă este sau nu purtător de COVID-19.

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru.

Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent”, scrie Chițac pe Facebook.

Citește și: Votul de învestire a guvernului Cîțu, programat astăzi. Ce planuri are Ciolacu?

#News