Lucian Romașcanu

Se spune că o minune nu ține mai mult de trei zile. În cazul lui Lucian Romașcanu, fostul purtător de cuvânt al PSD, nu a durat nici măcar atât. Dacă imediat după gafa de vineri, acesta își prezenta scuzele publice cu privire la cuvintele injurioase aduse jurnaliștilor prezenți la declarația de presă a social democraților, iată că acum acesta schimba macazul, considerând, probabil, că oricum nu mai are nimic de pierdut.

Lucian Romașcanu: „Prea multă lume a ridicat piatra…”

„Dacă 10% dintre cei care şi-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuşi, nu arată altfel? PS – Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectui meu pentru presă. E prima oară când o menţionez, nu-mi datorează nimeni, nimic. Doar eu vouă: scuze”, a scris Romaşcanu pe Facebook.

De altfel, imediat după derapajul lingvistic al lui Lucian Romașcanu, conducerea (atunci) interimară a PSD a anunțat că acesta a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al partidului, menționând că acest gen de comportament nu va mai fi tolerat în rândul social democraților.

„Azi (vineri – n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, scria atunci Lucian Romaşcanu, tot pe Facebook.

Lucian Romașcanu rămâne, totuși, senator.

Citește și: Marcel Ciolacu este OFICIAL președintele PSD

#News