firea
Marcel Ciolacu

Votul de învestire a guvernului Cîțu, programat inițial astăzi, la orele 16:00

Votul de învestire a Guvernului Cîțu este posibil să nu mai aibă loc astăzi, după cum anunță cei de la Hotnews.ro. Se pare că Marcel Ciolacu, liderul interimar al social democraților are alte planuri. Potrivit surselor citate mai sus, acesta ar fi făcut o înțelegere cu Ludovic Orban pentru ca acesta să rămână interimar în continuare.

În aceeași ordine de idei, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, pare să fi cerut aprobarea de la Direcția de Sănătate Publică și de la Departamentul de Situații de Urgență pentru ca desfășurarea ședinței pentru votul de învestire a guvernului Cîțu să aibă loc astăzi, la orele 16:00, în Parlament.

De altfel, în cursul zilei de miercuri, Raed Arafat declarase că nu ar fi nevoie de un aviz din partea DSP pentru această ședință să aibă loc astăzi.

„Mâine o să fim prezenți. De dimineață o să facem adrese la DSU, DSP, așa cum am văzut că a cerut domnul Marcel Vela. Dacă totul e ok, o să ținem ședința”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la un post de televiziune.

Adunările de peste 100 de persoane, interzise până pe 31 martie

Toate acestea vin în condițiile în care, din pricina răspândirii masive a Coronavirus, toate activitățile ce implică un număr mai mare de 100 de persoane au fost interzise.

Pe de altă parte, Ponta…

Vede un mare blat între cele două partide, PNL și PSD:

„Oamenii obisnuiti din Romania , milioane de romani care au votat PSD sau ProRomania , cei mai afectati de criza sanitara si economica – au nevoie de grija, sprijin si speranta! Au nevoie de un Guvern care sa functioneze – de partide si lideri care sa se gandeasca in primul rand la binele oamenilor ( nu la interese meschine de Partid) !

Nu stiu daca zvonurile acestui nou “blat” impotriva Romaniei sunt adevarate! Dar maine seara voi fi in Parlament si voi vedea cu ochii mei – si o sa spun tuturor romanilor adevarul asa cum il voi vedea!

Sunt un votant de Stanga – alaturi de ceilalti votanti de stanga am fost afectat vazand cum PSD si-a dat jos propriul Guvern in 2017 / acum sunt dezamagit si furios vazand cum interesul si bilele oamenilor in acesta Criza teribila este din nou tranzactionat “la taraba” / ii respect pe votantii liberali- si cred ca nici ei nu merita batjocura unor lideri PNL care voteaza ( “pe sest”) impotriva unui Guvern Liberal!

Cred ca maine in Parlament este un moment al adevarului cum nu a mai fost niciodata in ultimii 30 de ani ! Eu voi vota la vedere PENTRU si PRO Romania / iar daca maine seara Romania va adauga o criza politica la criza de sanatate si cea economica – sa stiti ca oamenii obisnuiti ( si nu liderii politici) vor suferi cel mai mult!”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: Dan Barna ar cam vota guvernul Cîțu

#News