Fostul primar al Timișoarei reacționează la „bătaia de joc” a lui Fritz

Nu vrea să fie „preșul” neamțului ce l-a învins la alegerile locale din toamnă

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu a reacționat dur la adresa lui Dominic Fritz, neamțul care a câștigat mandatul de edil, deși nu este cetățean român, iar în oraș e venit abia de ceva vreme.

„La bătaia de joc pe care domnul Fritz o face la adresa Timişoarei, sunt obligat să reacţionez! După trei luni de calomnii la adresa actului meu administrativ, de minciuni aruncate fum în ochii timişorenilor, mă văd obligat să reacţionez fără menajamente!

Pentru că eu am dăruit viaţă din viaţa mea acestui oraş şi pentru că ce-am lăsat eu în urmă-mi a schimbat radical oraşul în bine! Dar domnul Fritz a trăit în Timişoara abia din vara lui 2019 şi nici n-are habar de toate aceste schimbări! Aţi căutat-o cu lumânarea, d-le Fritz, eu preş sau sac de box nu stau în faţa nimănui, dacă n-aţi ştiut, veţi lua la cunoştinţă de-acum!”, a scris Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Atac și la echipa lui Fritz

Acesta a făcut și o scurtă trecere în revistă a elementelor care l-au adus pe Fritz în atenția publicului. Dar nu în modul în care își dorea.

„Viceprimar -un ins care a pretins în CV că a fost angajat ca inginer pe când era student în anul I, un ins Dublu Repetent. Senator -un ins care s-a declarat cu studii superioare, deşi încă din anul II le-a abandonat (…). Consilier personal -cineva, cândva luat / luată cu mascaţii; Director COLTERM, cineva condamnat penal pt gestiune frauduloasă a banilor unei firme în folos propriu (!!!). Consilier personal -cineva fără studii superioare în domeniu, până nu de mult, psd-ist habotnic, convertit în usr-ist (…)”, a concluzionat Nicolae Robu.

Citește și: Robu s-a despărțit de Orban prin SMS