Manda și Tudose fac scut împotriva Pro România și râd de Ponta. Claudiu Manda și Mihai Tudose, coordonatorii campaniei PSD pentru alegerile locale au declarat că discuțiile privind o alianță sau fuziune cu Pro România nu sunt oportune în acest moment.

Manda și Tudose fac scut împotriva Pro România și râd de Ponta

Cei doi afirmă că în acest moment, partidul lui Victor Ponta nu arată că este capabil să se mențină în Parlament după alegerile legislative, fiind considerat un „partid balama”.

„Azi Pro România e un partid-balama și cred că după alegeri nu o să mai fie în Parlament”, a spus Mihai Tudose,  revenit în PSD de numai două luni, după ce a activat timp îndelungat în Pro România.

Întrebat dacă există posibilitatea ca, la un moment dat, PSD să ”înghită” Pro România, Tudose a declarat: ”Nici de înghițit nu înghițim orice”. La rândul său, Claudiu Manda, a completat: ”Este toxic și e greu digerabil”.

”E deja mult prea mult. Nu ai cum să ghicești a doua zi care va fi poziția acestui partid. Am putea discuta cu Pro România după ce trec testul de 5%. Victor Ponta este vicepreședinte pe la Renew și în România spui că ești stânga modernă și critici PSD…”, a adăugat Claudiu Manda, supărat pe desele schimbări de poziție față de PSD ale lui Victor Ponta.

Citește și Dan Tudorache nu se opune conducerii PSD, dar nici nu agreează decizia anticipate-locale

Tudose a reacționat violent, în cadrul emisiunii de la Realitatea TV, în momentul în care a fost adus în discuție numele lui Vasile Dâncu pentru conducerea campaniei PSD, punctând că este total nemulțumit de rezultatele obținute de Dâncu la Cluj. Mai mult e a spus și că Vasile Dâncu nu mai este membru PSD.

„Eu nu am amintiri cu un rezultat spectaculos la Clujul ăla, dimpotrivă, înfrângerile au fost spectaculoase. Cu teoria stam bine, practica  ne omoară” a conchis Mihai Tudose.

#NEWS