Și nimeni nu vorbește, încă, de virusul ucigaș, dar medicii mai fac încă cercetări – moartea a venit mult prea repede, fără să-i acorde vreo șansă!

Și vorbim de patinatoarea olandeză Lara van Rijven, care a fost dusă la spital pe 30 iunie, la un spital din Perpignan, în sudul Franței. A fost stabilizată, la un moment dat, dar starea ei s-a agravat și, în câteva ore, a murit. Patinatoarea se afla în cantonamentul echipei naționale din Pirinei, unde s-a îmbolnăvit din cauza unei boli autoimune. Ulterior, sportiva a intrat în comă, iar medicii au încercat s-o salveze, prin câteva intervenții chirurgicale. A decedat, până la urmă, la vârsta de 27 de ani. Antrenorul său, Jeroen Otter, a declarat: ”Este o lovitură uriașă, o moarte teribilă, pe care n-o explicăm”.

Lara era mereu zâmbitoare!

Și una din coechipierele lui van Ruijven, Suzanne Schulting, recunoștea pe pagina sa de Instagram: ”Mi-a dat multe sfaturi, înainte de debutul meu în ștafetă. Îmi spunea mereu să nu-mi fac griji. O să-mi fie dor de tine, deragă Laar”, spunea Suzanne.

Lara van Ruijven a câștigat medalia de aur la Cupa Mondială din Bulgaria, în 2019, pe distanța de 500 de metri. Apoi și-a mai trecut în cont și medalia de bronz cu ștafeta olandeză, la Olimpiada de la Pyongyang, din 2018. Începând cu 2013, olandeza a dominat și Campionatele Europene, la Malmo, Dresda, Sochi, Dordrecht și Debrecen, câștigând medalia de aur, pe distanța de 3000 de metri.

Hashtag News