Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu - foto: Iulia KELT

Duse sunt vremurile când jokerul curții regale, Codrin Ștefănescu umbla la trei metri în spatele lui Liviu Dragnea, asemenea unei soții supuse. Acum șeful cel mare se află de ceva vreme la închisoare, iar Ștefănescu se află în postura de a nu ști ce să facă cu viața lui. Vedeți dumneavoastră, atunci când ești obișnuit să fii dus de lesă, se dezvoltă sindromul Stockholm. Cam asta a pățit și Codrin Ștefănescu care, de când nu mai butonează Liviu nimic prin PSD, se simte exclus, dat la o parte, uitat de toți și de toate.

De altfel, umblă vorba prin târg că în afara Irinucăi și a avocatei lui Dragnea, Codrin Ștefănescu ar fi cel de-al treilea fidel care încă îl mai vizitează pe daddy-o la hotelul pentru băieți obraznici.

Cum aniversarea intrării lui Dragnea în pușcărie se apropie, Codrin nu uită, elogiind tragicul eveniment cu un mesaj de susținere dedicat tăticului cu mușchi în mustață. În opinia lui, PSD-ul de astăzi este unul moale, fără vlagă și plin de oameni incompetenți care nu știu cum să dea cu pumnul în masă. Bașca li se mai face și rău prin conferințele de presă! Păi, ce, ăștia-s bărbați? Ia să se întoarcă Liviu, ca să le arate el cum se face dictatura în țara asta!

Codrin Ștefănescu și-l dorește pe Liviu înapoi

”Multā lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct si fara ocolisuri! Care rupeau ecranele tv in confruntari deschise cu dubiosii aflati azi la guvernare. Barbati hotārâti, nu sclifositi speriati de propriile umbre. Bātāiosi adevārati, nu māmāligi! Si ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sā dea de pāmânt cu toatā gasca asta galben-portocalie. Care ne sufocā,cu prostia si incompetenta lor, fārā sā aibe nimeni nici mācar o reactie…”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și: Pleșoianu nu vrea să fie cyborg-ul lui Elon Musk

#News