Marcel Ciolacu Inquam Photos / Ilona Andrei

După ce, în cursul zilei de ieri, PSD înregistra unul dintre cele mai mari eșecuri de la demiterea Vioricăi Dăncilă încoace, astăzi aflăm că Marcel Ciolacu s-a ținut de cuvânt și i-a exclus, așa cum a promis, pe acei social democrați de nu s-au prezentat ieri la ședința de la Camera Deputaților. Printre cei a căror capete au căzut se numără Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Paturcă. Cu toate că, inițial, de această excludere era vizată și Carmen Dan, în ceea ce o privește pe aceasta nu s-a luat încă o decizie.

În cursul zilei de ieri, președintele PSD Marcel Ciolacu declara: „Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declara ieri președintele PSD, Marcel Ciolacu.

La rândul ei, Carmen Dan comenta incidentul de ieri cu următoarea afirmație:

„Este un ordin de ministru care stabileşte care este conduita în astfel de situaţii, fiind contact direct cu o persoană testat pozitiv cu SARS-COV-2. E vorba despre mama mea. Cu mama m-am dus în Urgenţe la Spitalul Floreasca joi. După ce i s-a făcut triajul, i s-a făcut testul COVID. A venit rezultatul sâmbătă, din păcate pozitiv.”, a spus fostul ministru de Interne, Carmen Dan.

Citește și: Ștefănescu, atac la Ciolacu și PSD: „Sunteți slabi și vânduți, Marcele!”

#News