Codrin Ștefănescu / Marcel Ciolacu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îl atacă pe președintele Ciolacu, după eșecul de luni. Ștefănescu, într-o postare pe Facebook, i-a reproșat acestuia că partidul este format din oameni „slabi și vânduți”, mai mult, că nu va putea ajunge niciodată la nivelul lui Dragnea.

„Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Și nu mai da vina pe cei câțiva colegi aflați în spitale sau carantinați ca suspecți de Covid! Când pregătești o moțiune, și chiar vrei să treacă, negociezi! Aveai cel puțin 9-10 voturi de la minorități, cel puțin 8 voturi de la neafiliați plus PSD-iștii goniți de tine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iștii care nu iubesc în ruptul capului acest guvern, dar nici de la «negociatorii» tăi nu au înțeles exact ce vrei! Sunteți slabi și vânduți, Marcele! Și se vede limpede ca lumina zilei!”, a scris Ștefănescu pe Facebook.

Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Si nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflati in spitale sau carantinati ca suspecti…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Luni, 31 august 2020

„Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte!

 Pentru că el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situație ridicolă! Și vorba lui Șerban Nicolae: e o mare și nescuzabilă rușine!”, a conchis Ștefănescu.

Fostul secretar general este un aprig susținător a lui Liviu Dragnea, luându-i apărarea în nenumărate rânduri, inclusiv în această perioadă când fostul lider se află la Rahova.

Citește și: Impresionant: Dragnea luptă pentru dreptul lui de a munci la Rahova

#News