Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu face scandal împotriva cip-urilor implantate în creier

Dacă până acum ceva vreme, Pleșoianu tuna și fulgera împotriva site-ului prezidențial, acuzându-l pe Klaus Iohannis de fake news distribuit chiar pe presidency.ro, iată că în weekend Pleșoianu are treburi mult mai importante. În weekend, curajosul erou român își trage lenjeria intimă peste ițari, își pune pe cap căciula din staniol și începe să-l certe pe Elon Musk.

Ce-a făcut Musk atât de rău încât să merite mustrarea asta din partea lui Pleșoianu? În afară faptului că și-a botezat copilul cu un nume pe care nu-l poate pronunța nimeni, mai nou, geniul din Silicon Valley vrea să ne transforme pe toți în cyborgi! Sau cel puțin asta afirmă geniul nostru, cel din Carpați, Liviu al II-lea. Sub pretextul medicinei revoluționare, parșivul Elon Musk ar avea planuri ascunse, planuri diabolice, planuri de a ne transforma pe toți în fiare vechi. Întâi cip-ul în căp’șor, după aia o mânuță de tablă, apoi un picioruș metalic! Pas cu pas, vorba primul roboțel al țării!

Lăsând pamfletul la o parte, nu pot să nu observ tendința lui Liviu Pleșoianu de a se transforma într-un mutant cu ADN atât de la Vadim Tudor, cât și de la Dan Diaconescu în Direct. Ok, poate și un pic de Lorin Furtună.

Elucrubrațiile lui Pleșoianu

„Pe diliul ăsta îl elogiază și îl adulează milioane de oameni… Milioane de oameni care NU pricep ce intenționează și ce face deja cu umanitatea SECTA TRANSUMANISTĂ din Silicon Valley. Culmea e că Elon Musk o spune direct: „Nu va trebui să mai vorbiţi. Cipul, alimentat de baterie, va fi implantat în craniu, iar electrozii asociaţi vor fi introduşi în creier cu foarte multă atenţie. Poate fi inserat oriunde în creier.”…

Am fost în 2010 în Silicon Valley și de atunci atrag în mod constant atenția asupra imensului pericol (pentru întreaga umanitate) reprezentat de secta transumanistă. Idealul ultim, pentru care se lucrează intens și pentru care se pompează SUTE DE MILIARDE de dolari, este transformarea omului în CYBORG.

I se pare cuiva că subiectul e îndepărtat sau neimportant? Mai vorbim peste câțiva ani…”, spunea Liviu Pleșoianu pe Facebook, aseară.

După care, tot el, câteva ore mai târziu: „Are cineva impresia că discuțiile despre „inteligența artificială”, controlul total al cetățenilor și secta transumanistă din Silicon Valley nu au legătură cu fiecare dintre noi? Iată ce se întâmplă în Singapore chiar în aceste zile… În parc, este folosit un robot pentru supravegherea „distanțării sociale”…

Pentru cine e interesat de aceste informații, robotul e produs de „Boston Dynamics”. Compania a fost inclusiv în portofoliul băieților minunați de la Google, între 2013 și 2017…”

Citește și: BOR-ului nu-i place cu lingurița de unică folosință

#News