Marcel Ciolacu vide CEX PSD
Marcel Ciolacu și Paul Stanescu - captura video live

Marcel Ciolacu a semi-leșinat astăzi la sediul PSD, unde susținea o conferință de presă. Liderul PSD a fost nevoit să părăsească locația, fiind dus cu una dintre mașinile de protocol la spital, pentru a-i fi făcute o serie de investigații medicale. Până aici, doar o știre normală despre un om căruia i s-a făcut rău și nimic mai mult. O știre mediatizată tocmai pentru că vorbim despre Marcel Ciolacu, un personaj cunoscut întregii țări.

Ceea ce e cu adevărat o știre este explicația incredibilă a lui Paul Stănescu. Potrivit lui Stănescu, lui Ciolacu i s-ar fi făcut rău din pricina lui Klaus Iohannis și a declarațiilor sale cu privire la legătura strânsă dintre UDMR și PSD.

”Asta l-a afectat foarte mult pe Marcel. A fost extrem de supărat”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3.

Nici Gabriela Firea nu a rămas indiferentă, însă spre deosebire de Paul Stănescu, aceasta nu s-a lansat în presupuneri megalomane.

„Multă sănătate colegului meu Marcel Ciolacu! Să aibă puterea de a trece cu bine peste această cumpănă. Cred că stresul si oboseala si-au spus cuvantul. Iată ca acestea pot face ravagii chiar si în viața oamenilor în putere. O stiu din proprie experiență. Doar în astfel de momente realizăm cît de pretioasă este sănătatea”, a scris Firea pe Facebook.

Citește și: Cîțu îl trimite pe Ciolacu la școală, dar școlile sunt închise

#News