Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Florin Cîțu nu este cel mai iubit dintre pământeni. Ba mai mult decât atât, pare chiar cel mai neiubit dintre liberali. Cel puțin asta e concluzia pe care o trag eu după ploaia de acuze venite atât din partea celor de la PSD, cât și din partea altor partide din Opoziție. Așadar, sătul să mai audă ba una, ba alta, Cîțu scoate artileria grea și-l trimite pe Ciolacu înapoi la școală – sau pur și simplu la școală. Ce păcat că școlile sunt închise!

Tot Cîțu amintește de fostul lider PSD, Liviu Drganea, sugerând că pe vremea când acesta încă domnea pe Kiseleff, Ciolacu n-ar fi fost nimic mai mult decât un băiat de mingi al actualului rezident de la Rahova.

Cîțu: „La școală cu Ciolacu!”

”Acum guvernează PNL! Mâine, PSD-istii lui Dragnea în frunte cu Ciolacu (cel care îi ținea știuca lui Dragnea în barcă) îmi dau ocazia, din nou, să le arăt de la tribuna Parlamentului cât sunt de pafariști. În timp ce noi guvernăm și avem rezultate, gașca lui Dragnea urlă de pe margine ca niște chibiți adevărați. Vă dau un sfat. În loc să dați cu pietre și să spargeți geamurile statului român vulnerabilizându-l mai bine faceți ceva util pentru România”, a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanțelor încrezător: PNL guvernează bine

”Acum guvernează Partidul National Liberal. Și guvernează foarte bine. Totuși, pentru că văd că sunteți foarte frustrați pe succesul programelor pe care le-am implementat până acum mă gândesc să propun încă două programe: <<Alfred MINIMISS>> și <<La școală cu Ciolacu>>, a mai declarat ministrul Cîțu.

Citește și: PSD le face un review celor de la PNL

#News